Begin morgen

Vanzelfsprekend heeft u nu goede voornemens. De kans is groot dat één van die voornemens iets met geld heeft te maken. Zoals bijvoorbeeld ‘meer geld opzij zetten voor de toekomst’.

Periodiek beleggen biedt uitkomst!
Met periodiek beleggen legt u automatisch een vast bedrag in op een beleggingsrekening. Dit kan per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar. Een periodieke inleg instellen is eenvoudig en kan gecombineerd worden met onze beleggingsoplossing. Bij Dexxi belegt u duurzaam, gespreid, zonder storting- of opnamekosten en betaald u geen transactiekosten.

Maak een plan en hou je eraan
Met een goed plan hoeft u niet elke keer opnieuw na te denken over uw beslissing en het is één van de beste manieren om de emotie uit te schakelen. In plaats van elke keer opnieuw een beslissing te moeten nemen, kunt u dit proces beter automatiseren. U bespaart uzelf een heleboel tijd en moeite.

Uiteraard, kunt u tijdelijk uw automatische inleg stopzetten, het is geen verplichting! Zo blijft u flexibel, als het zo uitkomt belegt u iets meer, of juist iets minder als u uw geld voor andere uitgaven nodig hebt.

Ingewikkelde materie?
Een klein beetje maar.

Als eerste is het van belang dat u onderzoekt hoe u nu pensioen opbouwt. En, hoeveel. Over welke bedragen hebben we het? U kunt het allemaal controleren op Mypension.be.

U logt daar in en u ziet uw eigen persoonlijke individuele pensioenverwachting. Het is dan aan u om te bepalen of u inderdaad actie wilt ondernemen. Wij verwachten echter dat velen van u concluderen dat u eigenlijk op een hogere pensioenuitkering had gehoopt.

U zult het bovendien met ons eens zijn dat die extra pensioenopbouw ook écht geen overbodige luxe is.

Wat kunt u doen?
U laat het wettelijk pensioen even voor wat het is.

U kunt in België (en dus ook bij ons, bij Dexxi) een beleggingsrekening openen waarmee u euro’s opzij zet voor dat benodigde toekomstige appeltje voor de dorst. Hoe eerder u daarmee begint, des te beter, want ‘beleggen’ is wel iets wat u doet voor de lange termijn.

Met andere woorden: als u gaat beleggen dan kunt u er zélf voor zorgen dat u náást alles wat u al aan het opbouwen bent, nog iets extra’s aan uw vermogen toevoegt.

Het eindresultaat? Uw maandelijkse pensioenuitkering is hoger.

Als u ooit uw eerste maandelijkse pensioenuitkering ontvangt, dan garanderen wij u dat u met plezier terugdenkt aan de dag waarop u dit blog las én daardoor de juiste keuze maakte!

Begin morgen en start hier: Klant worden

Ook zitten wij klaar om het één en ander nader toe te lichten. Bel ons op 03-8081982, e-mail ons of ontvang support via de chat op de website.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.