Beleggen met ieder budget

Wat is dat toch dat veel mensen (misschien u ook?) veronderstellen dat beleggen uitsluitend is weggelegd voor de Nouveau Rich. Of voor mensen die genoeg ‘Oud Geld’ hebben. De elite enzo. De Upperclass. De BN’ers in hun villa’s. De geslaagde ondernemers met al hun BV’s en holding-constructies die jaarlijks in de Quote-500 staan. De bezoekers van de jaarlijkse Miljonairs Fair. Enfin, u weet wie we bedoelen.

Maar. Er. Is. Niets. Van. Waar.

Iedereen kan beleggen.

Sterker nog: Iedereen is een belegger.

Slimme en strategische groei
Heel veel van die supergewone mensen hebben de weg al lang gevonden naar een slimme en strategische groei van hun spaargeld.

Enerzijds ten behoeve van bijvoorbeeld hun toekomstig pensioen. Anderzijds beleggen gewone mensen ook om bijvoorbeeld over een jaar of 15 een leuke (wereld)reis te kunnen maken. Of wat te denken van lieve (groot)ouders die iets willen opbouwen voor hun (klein)kinderen. Zodat ze later goed kunnen studeren.

Bij Dexxi kunt u al vanaf 1.000 euro (!) inleg starten met beleggen. Dat is een bedrag dat op jaarbasis voor ‘gewone mensen’ heel goed bereikbaar is.

Beleggen zet hoe dan ook dan meer zoden aan de dijk omdat ‘gewoon sparen’ op een ‘gewone spaarrekening’ niets oplevert. De rentes zijn zó laag dat je eigenlijk al kunt spreken van het interen op het eigen vermogen. Veel deskundigen hebben de verwachting uitgesproken dat de komende decennia de rente niet meer zal stijgen.

Beeldvorming
Nu begrijpen wij ook wel dat we niet van de één op de andere dag iets aan uw beeldvorming over beleggen kunnen doen.

Maar als u – als gewone Belg – zegt dat u ook met een klein budget tóch wilt ontdekken of het waar is wat wij zeggen (“Iedereen kan beleggen / Iedereen is een belegger”), volg dan het volgende stappenplan:

  1. Speel eens wat met onze rekentool.

Ja. Dat is het stappenplan. Slechts één stap! Meer is het niet.

Conclusie?
Als u wilt beleggen dan kan dat ook met een klein budget. Iedereen kan beleggen. Iedereen is een belegger!

Dexxi is voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring, kennis en vermogen. De instapdrempel is laag en er zijn geen moeilijke voorwaarden. Dexxi is geschikt voor beleggers van jong tot oud en van klein tot groot.

P.S.
Als tot de mensen behoort die echt van gekkigheid niet meer weet wat ze met hun geld moeten doen. Wel, ook u kunt in slechts één stap starten!

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.