Een persoonlijke analyse

De allerbelangrijkste vraag die u uzelf moet stellen is: kan ik – als ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt – nog leven zoals ik nu ook leef?

Uiteraard is het antwoord voor iedereen zeer persoonlijk.

U wilt dat plezierige leven onverminderd voortzetten, ook als u bent gestopt met werken. Toch? U zult echter óók tegen die tijd ervaren, dat u maandelijks wezenlijk minder inkomsten hebt. Immers, het wettelijke pensioen is geen vetpot. Verre van.

Genoeg pensioen?
Misschien heeft u daarnaast zelfs helemáál géén pensioen opgebouwd. Kortom, het is van belang om eens een goede analyse te maken van uw eigen persoonlijke situatie!

Overleg sowieso eens met uw boekhouder, adviseur of accountant.

Er is bij Dexxi in ieder geval de mogelijkheid om vermogen op te bouwen en dus aan de toekomst te denken.

  • U gaat beleggen.
    Dat kan al vanaf €100,-. Ideaal dus voor de beginnende belegger, die weet dat hij verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn eigen financiële toekomst. U kunt bovendien via een superhandig calculator de reikwijdte, het beleggingsprofiel en het einddoel bepalen. Veel gebeurt tijdens het beleggen automatisch. En alles is prima te volgen in een overzichtelijk dashboard. Simpelweg gezegd: Dexxi maakt beleggen toegankelijk. Iedereen kan beleggen. U houdt de regie. Mocht u uw geld nodig hebben voor grote onverwachte persoonlijke uitgaven, dan hebt u ‘gewoon’ de beschikking over uw ingelegde vermogen. U trekt uw geld als het ware terug uit uw beleggingsportefeuille.

We hopen u met dit blog geïnspireerd te hebben om vandaag nog een persoonlijke analyse te maken!

Hulp nodig? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u geheel vrijblijvend een alvast een voorstel ontvangen? Klik hier

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.