Een top 10 van meest gelezen blogs

Het is bijna Oud en Nieuw; u geniet hopelijk ook van een aantal vrije dagen en precies om die reden sturen wij u deze nieuwsbrief. Nú heeft u de tijd om u vóór de jaarwisseling nog even te verdiepen in het credo: ‘Iedereen kan beleggen’.

We hebben daarom een top 10 van meest gelezen blogs over beleggen voor u op en rijtje gezet. Deze blogs haalden binnen 24 uur na publicatie de meeste lezers. Zij waren en zijn dus geïnteresseerd in deze thema’s. U ook?

Overigens kunt u uzelf nog steeds het aller-aller-allerleukste Kerstkado  geven. Met dank aan de Belastingdienst. Dat moet dan wel vóór 31 december 2018.

Oké, we tellen af van 10 naar 1….

10. 5 redenen om nu te starten met beleggen
Wat zijn de argumenten die door beleggers worden gebruikt om anderen ervan te overtuigen óók te gaan beleggen. We hebben ze op een rijtje gezet!

9. Met uw pensioen zit het wel goed? (wij denken van niet)
Er is in de laatste jaren veel discussie ontstaan over het pensioenstelsel in Nederland. De tendens? U moet het zelf gaan regelen…

8. Slapend rijk worden?
In dit blog leggen we uit hoe u uw vermogen automatisch kunt laten groeien.

7. 88% van onze klanten beveelt ons bij anderen aan!
Dit is natuurlijk een percentage waar we ongekend trots op zijn. Wij leggen uit wat onze klanten aan anderen vertellen.

6. Waarom vroeg starten met beleggen?
Steeds meer jongeren gaan beleggen. Leuk! Zij snappen het, want vroeg starten met beleggen is een verstandige strategische keuze.

5. Moet een belegger verstand hebben van… beleggen?
Interessante vraag. Voordat u doorklikt… Wat is uw antwoord op deze vraag? Ja. Nu mag u doorklikken. We hebben er namelijk een blog over geschreven.

4. Pfff… komt het allemaal nog wel goed?
Het was in oktober even schrikken. Ook voor ons. Eerlijk is eerlijk. Er gebeurde nl. iets op de beurzen. We deelden ons verhaal over die rumoerige week graag met u.

3. Wat is er zo bijzonder aan aandelen?
“Van alle dingen die we kopen, kopen we meer als de prijs omlaag gaat. Behalve bij aandelen.” Interessante quote, he? Weet u wie dit zei?

2. Moet u het beursnieuws wel of niet volgen?
Beleggers willen rendement. Logisch. Maar de wereld is niet te voorspellen. Is het verstandig om het beursnieuws links te laten liggen? Maar u weet dan ook niet of u moet herbalanceren.

1. Beleggen is emotie of ratio? Of beide?
We spraken een aantal beginnende beleggers bij Dexxi. En we vroegen hen hoe zij emotie en ratio verdelen over hun genomen besluit om te gaan beleggen. Leuk om te lezen! En, herkenbaar.

We wensen u een mooie jaarwisseling en een gezond en succesvol 2019.

Tot ziens in het nieuwe jaar!