Het kan slimmer, beter en veiliger!

Belgen willen graag sparen, maar zien tegelijkertijd dat sparen nauwelijks nog iets oplevert. Of de inflatie hoger is dan de spaarrente en dat daardoor spaargeld juist in waarde afneemt.

Euro’s die verdampen
Wij begrijpen wel dat spaarders die hard werken voor hun geld en zich ook bewust zijn van hun toekomstige financiële verantwoordelijkheden, liever niet zien dat hun euro’s in het niets verdampen. En dat ze op zoek zijn naar oplossingen.

Hoe verstandig – of beter gezegd: hoe onverstandig is het om dan het geld maar in een kluisje te stoppen? Of in die oude sok thuis. Of verstopt in een anonieme enveloppe tussen de onderbroeken in de kast?

Er zijn betere en slimmere (en veiligere!) bestemmingen!

Al eens aan beleggen gedacht?
Als u nu daadwerkelijk dat stapeltje geld ergens hebt verstopt, dan hebt u waarschijnlijk nog niet de stap naar beleggen gezet.

Met Dexxi kan iedereen beleggen, van klein tot groot. Beleggen kan al vanaf 1.000 euro. Dat is een bedrag dat de meeste mensen wel beschikbaar hebben en waarvan ze weten dat ze daar een tijd niets mee hoeven te doen.

Kennismaken
Wij realiseren ons heel goed dat beleggen voor veel mensen nog onbekend terrein is. Voor 1.000 euro kan iedereen nu al kennismaken met wat beleggen feitelijk is. Kwalitatief vermogensbeheer wordt met een dergelijk instapbedrag dus toegankelijk voor iedereen.

Bent u op zoek naar een begrijpelijke oplossing…. Laat het ons eens weten.

Wij zijn er van overtuigd dat u op een gegeven moment concludeert dat beleggen – juist nu – heel erg bij u past.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.