Waarom u móet beleggen!

Nou ja u móet natuurlijk helemaal niets, maar uw spaargeld verdampt momenteel wel heel erg snel!

Er zijn geen banken meer die 2% spaarrente bieden, dus teren alles spaarders in op hun vermogen en worden ze min of meer gedwongen uit te kijken naar alternatieven.

En beleggen is daar zeker één van!

Sparen kost geld
Met de huidige spaarrentes is het zo goed als onmogelijk om de koopkracht risicoloos in stand te houden. Door inflatie wordt de koopkracht van het spaargeld elk jaar een beetje minder. Alleen al door de inflatie moeten we jaarlijks zo’n 2% rendement behalen om onze koopkracht in stand te houden.

Bij een spaarrente van 4% houden we nog een beetje koopkracht over maar als de rente, zoals nu, praktisch nul is dan kost sparen ons geld.

Beleggen als alternatief
Al decennia lang blijkt dat op de lange termijn een belegging meer oplevert dan die traditionele spaarrekening. Dat er enige mate van onzekerheid is, is helder. Immers, de koersen van beurzen kunnen ook (tijdelijk) dalen.

Tóch is op de lange termijn de keuze voor beleggen interessanter en rendabeler in vergelijking met dat traditionele sparen. Zeker in deze tijden …

Gelukkig is beleggen in de afgelopen jaren eenvoudiger en toegankelijker geworden. U hoeft helemaal geen diepgaande kennis te hebben van de wereldwijde ontwikkeling rondom aandelen en obligaties op de talloze beurzen.

Welnee: niets van dat alles! Daar is Dexxi voor.

Maak eens een berekening met onze handige calculator en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Dat kost in ieder geval niks!

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.